Darth Wader ejtőernyővel: webshop marketing

793

November vége van, még több mint egy hónapot kell várnunk a karácsonyig, de a karácsonyi reklámokat, illetve webshopunk népszerűsítését nem lehet elég korán elkezdeni. Legalábbis erre lehet következtetni, ha figyelemmel kísérjük az online videó marketinget, ezen belül a hónap elején megjelent webshop marketing kisvideót.

Ha a hagyományos karácsonyi felhajtást a marketinges ki tudja egészíteni még egy aktuális őrülettel, akkor kész is lehet a jó reklám.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy az elő-karácsonyi láz és a Star Wars mánia is tombol, hogy az Argos nevű Egyesül Királyságbeli webshop epikus reklámvideót készített a karácsonyi időszakra, melyben egy ejtőernyős Darth Wadert szerepeltet.

És igen, Darth Wader az égből zuhan fénykarddal a kezében, mellette két oldalt birodalmi rohamosztagosokkal. A reklám persze tartalmazza a cég bemutatását és a szolgáltatást, amit kínál, mint kötelező elemeket, de a reklám végén Darth Wader pár másodperces megjelenésével minden Star Wars rajongónak fel tudja majd kelteni a figyelmét.

Felmerül a kérdés, hogy vajon ilyen le a következő pár hónap? Mindenütt Star Wars utalások jelennek majd meg, amíg végre be nem mutatják az új filmet, megspékelve karácsonyi utalásokkal? Igen, valószínűleg… mindenesetre a rajongók biztos örülni fognak annak, hogy úton-útfélen Star Wars utalásokba ütköznek.

És íme a videó:

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkHat tipp a sikeres Instagram marketingért
Következő cikkÉrzelmek a marketingben: Hogyan hassunk tudat alatt a vásárlóinkra?
Ládi Zsuzsa
A Debreceni Egyetem magyar alapképzésén végeztem 2012-ben, majd elvégeztem a finnugrisztika mesterképzést. Az egyetem elvégzését követően kezdtem különféle témában cikkeket fordítani. Az online marketing iránt a blogolás keltette fel az érdeklődésemet, amit azóta is folytatok. Az online marketingen belül kiemelten érdekel a videómarketing és a közösségi média, de változatos témában írok cikkeket a portálra és a Kamara Online online marketing rovatába. Cikkírás mellett foglalkozom kreatív írással és fordítással is.