Gyakorlatorientált, interaktív tanfolyamsorozat azoknak, akik maguk szeretnék kezelni kampányaikat az AdWords-ben és a Facebookon is, illetve a megfelelő beállításokat profi módon szeretnék megtanulni!

Miért válaszd?

A tanfolyam elvégzése hivatalos Google partner trénerek prezentálásában, manapság egy érettségi súlyával is vetekedhet az online marketing világában! Alkalmazd a megszerzett tudást te is vállalkozásodban, járj előrébb mint a konkurenseid a digitális megjelenések mezején! A tréningeket két hivatalos alapozó Google vizsgával zárhatod!

Következő tanfolyam kezdete: 2017. 10.18-án

A tanfolyam felépítése:

 1. Webanalitika kezdő 1/2 – 10.18.
 2. Webanalitika kezdő 2/2 – 10.25.
 3. Integrált analitikai rendszerek beállítása – Setup – 11.14.
 4. AdWords 1. – Kereső kampányok – 11.08.
 5. AdWords 2. – Display kampányok – 11.16.
 6. Remarketing – 11.22.
 7. Facebook social – 11.30.
 8. Éles vizsga: Google AdWords-alapok és Hirdetés a Keresési Hálózaton – 12.06.

A tréningek tematikáját, részletes leírásait és dátumait a rendezvénynaptárunkban láthatjátok, IDE kattintva. A tréningek nem csak csomagban, hanem egyesével is elvégezhetőek.

Ha a tanfolyamot választod, ajánljuk, hogy a Webanalitika kezdő 1-2 tréninggel kezd el a tanfolyamsorozat elvégzését, mivel erre épülnek a további oktatások.

Mennyibe kerül?

1 tréning: 34.999 Ft+Áfa
Online Marketing Manager Tanfolyam: 159.999 Ft+Áfa

Helyszín: MTT Media Kft. konferenciaterme – 2040 Budaörs, Baross utca 89.

Jelentkezés:

 • Ha úgy gondolod, programunk elnyerte tetszésed és szívesen részt vennél rajta, töltsd ki a regisztrációs űrlapot! A tréning típusa mezőnél válaszd ki az Online Marketing Manager Tanfolyamot >> http://adwordsblog.hu/rendezvenyek/webanalitika-trening-i-9/
 • A regisztráció után kapni fogsz egy e-mailt, benne a rendezvény részleteivel! Ha további kérdésed volna, az elérhetőségek egyikén jelezd felénk!
 • Amint beékeznek adataid rendszerünkbe, elküldjük a képzésről szóló számlát elektronikus és/vagy postai úton!
 • A fizetési határidőn belül, kérjük, utald el a képzés bruttó árát a számlában található számlaszámra! Amint beérkezik az összeg, véglegessé válik a jelentkezésed!
 • Jelentkezni az aloldalakon lehet, a megfelelő tréning kiválasztásával, a csomagigény esetén a tanfolyam kiválasztásával. >> http://adwordsblog.hu/rendezvenyek

Résztvevők véleményei:

“Nagyon tetszett a tanfolyamotok:) Érthető és informatív volt. Már nagyon várom a Facebook tanfolyamot jövő héten. Köszönöm.” Varga -Csala Ildikó Caprice – Dorottya Diamond Palace

“Remarketing képzés – Nagyon jól átgondolt tematika alapján felépített képzésen vettem részt, amellyel nem csak meglévő tudásom gyarapíthattam, hanem új ötleteket, inspirációt adott arra, hogyan tudom még magasabb színvonalon elérni, kiszolgálni a vevőinket.” Füster Bea webshop manager Flas Kft – Devergoandfriends.com

“Hasznos és rendszerezett információt kaptunk. Amire egyedül órák alatt találtam meg volna a választ azt a kurzuson pár perc alatt tudták szemléltetni.”

“Érdekes és hasznos volt a képzés. Kocsis Márk jó előadó, türelmes, segítőkész, szívesen elmagyarázta akár többször a tudnivalókat, amikor nem értettük, vagy akár csak egyikünk kérte, mert nem értette, sőt a szünetekben is szívesen bent maradt a teremben egyéni segítséget nyújtva. Marinkás Anikó kedvesen biztosította azt, hogy jól érezzük magunkat, és megbirkózzunk a kávékészítés rejtelmeivel. 🙂 Jó csapat! Köszönöm, hogy részt vehettem a tréningen.” Lehőcz Monika Otthon Segítünk Alapítvány

“Molnár Tamással töltött 1 óra a leghasznosabb 1 óra volt amit valaha az online marketinggel foglalkoztam. Fantasztikus, az a tudás és tapasztalat, amivel hasznos tanácsokat tudott adni a hirdetési fiókommal kapcsolatban. Mindenkinek ajánlom őt és Kocsis Márkot. Remélem nem telik be annyira a naptáruk, hogy ne tudjanak rám újra egy órát szakítani, ha majd ismét tanácsot szeretnék tőlük kérni. ;-)”
Cziglán Tamás, marketing tanácsadó, Fair-Trade Dental Kft., www.fairtradedental.hu

“Cziglán Tamás ajánlotta nekem az MTT Médiától Kocsis Márkot és Molnár Tamást. És nem túlzott amikor felsőfokon beszélt róluk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket.”
Dávid Tamás, Keverőcsőr Webáruház”

Várjuk jelentkezésed!

Szólj hozzá!

hozzászólás