A 11 legjobb karácsonyi reklámvideó

Lassan véget ér a karácsonyi láz, ami mi mással fejeződhetne be, mint egy karácsonyi reklámvideó válogatással.

1822

A közösségi oldalak népszerűségének köszönhetően egyre nagyobb szerepet kaphatnak napjainkban a videóhirdetések, hiszen egy vírusvideó remekül felhívhatja a saját márkánkra az emberek figyelmét. Ez lehet az oka, hogy egyre több cég fektet a karácsonyi videokampányokba. Összeállításunkban az idei év legjobb karácsonyi kisvideóit vesszük sorra, jó szórakozást hozzá!

Az Aldi karácsonyi reklámjában összegyűjtött néhány dolgot, ami szép a karácsonyban. A karácsonyi hangulatban átírt zene „A muzsika hangját” idézi a háztetőn lévő rénszarvassal és a karácsonyi fogásokkal, ami elfeledteti a kellemetlenségeket.

Az Asda szintén egy karácsonyi listával állt elő azokról a dolgokról – a ház kidekorálásától az éneklésen át a fagyöngy alatti csókolózásig –, amelyeket csak azért csinálunk, mert karácsony van.

https://youtu.be/Eapu0RtW54E

Karácsonyi reklámmal készült a Body Shop is. A klipben zuhany alatt vagy fürdés közben karácsonyi dalt éneklők azt idézik fel, hogy karácsonykor még egy ilyen mindennapos cselekvésnek is lehet karácsonyi hangulata. Ehhez a hangulathoz kapcsolják hozzá saját márkájukat kellő humorral megfűszerezve.

A brit Burberry divatmárka erre a karácsonyra egy olyan videóval készült, amely a 15 éves brit filmklasszikusra, a Billy Elliotra emlékszik. Olyan brit színészek szerepelnek benne, mint Elton John, Julie Walters, Romeo Beckham, James Bay, George Ezra, Michelle Dockery, James Corden, Naomi Campbell and Rosie Huntington-Whiteley.

A Cadbury csokoládé márka egy adventi kalendáriummal készült az idei karácsonyra, ezt mutatta be a reklámvideójában. Természetesen a Mikulás sem maradhatott ki a klipből.

https://youtu.be/S1UdCPVdJEo

Természetesen a Coca Cola is készült karácsonyi videóval, tulajdonképp nem is eggyel. A limitált masni-címkés üveget is reklámozza az idei magyar reklám, a Szerezz örömet! című kisvideo.

https://youtu.be/Fugbk2AQhrM

A Harrods ezúttal egeres animációs karácsonyi videóval rukkolt elő „Once upon a Christmas” címmel. A táncoló egerek nem csak a Mikulásnak, a nézőknek is kellemes percet szerezhetnek.

A Harvey Nichols humoros videóval készült a karácsonyra. Arra ad tippet, hogyan lehet elkerülni a szörnyű ajándékok miatt az emberek arcára fagyott kötelező mosolyt.

Az Intu bevásárlóközpont arra emlékezteti a reklámfilmje nézőit, hogy milyen gyerekként átélni a karácsonyt. Videójukban gyerekek csupa olyan dolgot csinálnak, amit a felnőttek szoktak.

Az idei év top20 listájára is felkerült a John Lewis karácsonyi reklámja Lilyről, aki észrevesz egy embert a Holdon. Elhatározza, hogy ajándékot küld magányos embernek, és addig nem nyugszik, amíg nem jár sikerrel.

https://youtu.be/wuz2ILq4UeA

A Lidl karácsonyi iskolával készült az ünnepre: a humoros tanórák olyan karácsonyi feladatokba engednek betekintést, mint a pulyka sütése, a karácsonyi izzósor kibontása és a megfelelő reakció a karácsonyi ajándékokra. Mindezt azért, hogy simán menjen a karácsony.

https://youtu.be/Y4jwTtGLZEg

 

MEGOSZTÁS
Előző cikkLast minute tippek karácsonyi közösségi média kampányokhoz
Következő cikk5 karácsonyi gerillamarketing akció a világból
Ládi Zsuzsa
A Debreceni Egyetem magyar alapképzésén végeztem 2012-ben, majd elvégeztem a finnugrisztika mesterképzést. Az egyetem elvégzését követően kezdtem különféle témában cikkeket fordítani. Az online marketing iránt a blogolás keltette fel az érdeklődésemet, amit azóta is folytatok. Az online marketingen belül kiemelten érdekel a videómarketing és a közösségi média, de változatos témában írok cikkeket a portálra és a Kamara Online online marketing rovatába. Cikkírás mellett foglalkozom kreatív írással és fordítással is.