Google Partner trénerek oktattak Debrencenben

1485

 

Az MTT Média digitális marketing ügynökség hagyományteremtő szándékkal útjára indított országos digitális marketing RoadShow-jának második állomása Debrecenben volt. Az interaktív, MTT Akadémia keretein belül megvalósuló félnapos rendezvényen elsősorban a digitális marketing lehetőségek iránt érdeklődő, innovatív vállalkozók, cégvezetők vettek részt.
A szervezők sokszínű, interaktív programmal várták az érdeklődőket: díjmentes workshoppal a  digitális marketing mai irányvonalainak bemutatásával, emellett alapozó Google AdWords gyakorlatorientált, kiscsoportos képzéssel is, mindezt hivatalos Google Partner Trénerek előadásában.

 

Az MTT Média, egyben Premier SMB Google partnerügynökség először indította útjára egyedülálló előadássorozatát, amelynek célja az ország több pontján fejleszteni a vállalkozások online jelenlétét, egyben bevezetni őket az online marketing világába.

Míg a délelőtti, korlátozott létszámú kedvező áron ajánlott tréningen a résztvevők a Google termékekről és hirdetési lehetőségekről tanulhattak, addig a tréninggel párhuzamosan komplex digitális marketing workshopokra is sor került, amelyre több, mint százan regisztráltak az érdeklődők. Mind a workshop, mind a tréning teljesen interaktív formában valósult meg, így a résztvevőknek lehetőségük volt feltenni kérdéseiket a Hotel Lycium**** és a Kölcsey Központ termeiben megvalósuló rendezvényen.

A RoadShow érdekességének volt egy újítása is, a digitális marketing folyamatokat és közösségi oldalakon való jelenlétet automatizáló Yext szoftver bemutatkozása és az egy hónapos tesztverzióra való feliratkozási lehetőség is.

A korábbi hagyományoknak megfelelően a szervezők ingyenes szakmai tanácsadással és digitális marketing kuponokkal is készültek a rendezvényen résztvevőknek.  Az érdeklődők igényelhettek a Google AdWords keresőrendszerében elkölthető, illetve különböző digitális reklámszolgáltatásokra felhasználtó kuponokat is.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a RoadShow várhatóan az ország több nagyvárosában megvalósul majd, így érdemes figyelemmel követni az oldalunkat a továbbiakban is.

Szólj hozzá!

hozzászólás