Tinder: új funkcióval bővült az alkalmazás

2461

Új funkciót vezet be a Tinder, amely lehetővé teszi a csoportok létrehozását. Az új csoport indítását követően láthatóvá válik, melyik Facebook ismerősünk használja az alkalmazást.

A Tinder 2012 elején indult, de Európában csak 2013 nyarán lett annyi felhasználója, hogy elérje a működéshez szükséges felhasználószámot. A napjainkban már többmillió felhasználóval rendelkező társkereső alkalmazás sikere az egyszerűségében és játékosságában rejlik: fényképek alapján dönthetjük el, hogy tetszik-e az illető, akit látunk. Ha a kiválasztott személy is érdeklődik irántunk, akkor felvehetjük egymással a kapcsolatot.

A Tinder használata során az egyetlen gondot az jelentheti, hogy Facebook profilra van hozzá szükség, mivel az alkalmazás az itt megadott adatokat használja.

A Tinder új funkciójának célja, hogy elősegítse a megfelelő párválasztást a beszélgetős csoportok létrehozásával is.
Azonban amint az gyorsan kiderült a felhasználók többségének nem tetszik, hogy láthatják, melyik barátjuk használja az app-ot.
A funkciót jelenleg Ausztráliában tesztelik, de többeknek az a véleménye, hogy az alkalmazásnak lehetőséget kellene biztosítani a döntésre,  hogy szeretnék-e felfedni a Facebookon, hogy tindert használnak.
A Facebook azonosításból ki lehet ugyan utólag lépni, de ezt a beállításokban kell átállítani azoknak, akik titokben szeretnék tartani az alkalmazás használatát.

Szólj hozzá!

hozzászólás