Facebook: megérkezett a várva-várt részletes kereső!

25493

Megérkezett a régóta várt részletes(ebb) kereső Facebookra, ami hiánypótló újdonságot jelent a közösségi oldalon. Bár a Google kereső részletes funkcióihoz képest még mindig gyerekcipőben jár, illetve sokszor pontatlan is, a fejlesztés iránya azonban bíztató.

Az eddigi kulcsszó alapú keresés ugyanis kiegészült egy bal oldalsávban megjelenő menüvel, ahol választhatunk a találatok dátuma, tartalom megosztásakor megadott lokáció szerint. Sőt, a találatokat szűkíthetjük ismerőseinkre, az általunk követett oldalakra vagy akár csoportok szerint is.

facebook kereső

A másik keresési újdonságot a helyek szerinti kereséskor fedezhetjük fel, ahol hely szerint kereshetünk szolgáltatásokra. Itt lebonthatjuk éttermek vagy vendéglátóhelyek típusára a keresést, illetve betehetünk még szűrőfeltételeket árak és nyitvatartás, illetve más szempontok szerint is.

kereső_hely

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkA jövő digitális trendjei a Google Groundon
Következő cikkDr.Google: Orvosi szakvélemény a keresőből?
Farkas Boglárka
Tásadalomtudományokat végeztem, majd diplomamunkámat a média és nyilvánosság témakörben készítettem. Mint a Népszabadság egyik újságírója, illetve több portál szerzője újságírói és médiás háttérrel érkeztem egy Google gyakornoki programon keresztül az online marketing világába. Jelenleg az AdWords Blog főszerkesztőjeként dolgozom.