Vállalkoznál, de félsz a kudarctól? Nem tudod, hogyan kezdj bele? Érdekel, mások hogyan csinálták? November 14-én kilencedik alkalommal indul el a Fiatal Vállalkozók Hete azzal a nem titkolt céllal, hogy még több fiatalnak segíthessenek az ötletelésében, elindulásában, kudarcaik minimalizálásában.

Öt napon keresztül országszerte hat helyszínen (Budapesten, Zalaegerszegen, Egerben, Pécsett, Győrött és Székesfehérvárott) várják a résztvevőket az ingyenes eseménysorozaton, minden nap más-más kérdéskörrel, előadókkal, sikersztorikkal terítéken.

Program:

2016 november 14. (hétfő): MKB digitális gazdaság napja

Olyan előadók sikersztorijaival és tanácsaival találkozhatnak a rendezvényre kilátogatók, mint az MKB Bank vagy a Mercedes és IBM képviselői, valamint Sarka Kata és Szabó Győző elárulja a fiataloknak a sikeres brandépítés titkát a social médián keresztül.

2016 november 15. (kedd): Üzlet és karrier nap

Demján Sándortól és Kósa Erikától hallhatják a fiatalok milyen vállalkozónak lenni, a Knorr-Bremse, Legrand és Iron Mountain fiatal managerei pedig betekintést engednek a manager élet szépségeibe. Sőt, a résztvevők konkrét tippeket kapnak arra, hogyan fejlődhetnek és kereshetnek pénzt már az egyetem alatt!

2016 november 16. (szerda): Gasztrovállalkozások napja

Igazi nagyágyúk osztják meg majd tapasztalataikat, a manapság legdivatosabb vállalkozási terület kapcsán. Stahl Judit, Rubint Réka, Zsiday Roy és a Tetovált Séf árulja el a fiataloknak a sikeres gasztro üzlet titkát.

2016 november 17. (csütörtökön): Kárpát Medencei Fiatal Vállalkozók napja

Kárpát Medencei Fiatal Vállalkozók napja várja majd az érdeklődőket, a Magyar Nemzeti Kereskedőház sikeres fiatalokkal a kárpát medencéből.

2016 november 18. (péntek): Ünnepélyes díjátadó

A rendezvény ünnepélyes díjátadóval zárul, melyen idén is átadásra kerül a fiatal vállalkozók legrangosabb díja, az Országos Fiatal Vállalkozói Díj! A címre november 13-ig lehet pályázni a titkarsag@fivosz.hu címen keresztül, a részletek pedig a fivosz-hu címen találhatók.

A belépés a hét minden napján ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, melyhez a fiatalvallalkozokhete.hu oldalon találhatjuk meg az online regisztrációs lapot.

Szólj hozzá!

hozzászólás