Xpertstudio Kft ingyen elkészíti a pályázó számára a weboldalát – webáruházát vagy mobil Applikációját, Grafikaiarculatát, vagy Videós anyagát – Animációs filmjeit, kivitelezi Adwords és Facebook kampányát. Pályázatot benyújthat bármely szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó, egyház és magánszemély.

A pályázat aktuális 2016.Október.10-től

Pályázat zárás időpontja: 2016. December 20.

JELENTKEZEM és kitöltöm a pályázati ADATLAPOT!

Részletek

Jelen pályázati kiírásunkban jelentkezni lehet WEBOLDAL-Webshop, Grafika vagy VIDEÓ szerkesztés, ADWORDS és FACEBOOK kampány támogatásra.

Idei év negyedik pályázati kiírásunk növekvő népszerűségének köszönhetően elkezdtük megemelni a pályázati támogatási kvótát, így az idei év utolsó pályázatára több kedvezményezettre lehet számítani!

Meggyőződésünk, hogy a legtöbb pályázat az átlagemberek számára vagy túl bonyolult (külső szakértő bevonására van szükség) vagy a pályázati feltételnek komolyabb anyagi vonzata van, nem beszélve a vállalási kötelezettségekről.

Úgy gondoljuk, hogy minden ötletet értékelni kell, ebből kifolyólag a támogatás elnyerése nem a szerencsén múlik, ugyanakkor nagy szükségét látjuk az innovatív megoldások vagy a működőképes ötletek támogatására. A Projektek megvalósítása a mainstream követelményeinek megfelelően lesznek kialakítva. Megfelelő stabil háttérrel és eszközökkel dolgozunk azért hogy leendő ügyfeleink elégedettek legyenek, új vevőket, több interakciót, magasabb nézettség tudjanak elérni támogatásaink által. Pályázati projektjeink hozzáadott értéket képviselnek.

Xpertstudio Kft ingyen elkészíti a pályázó számára a weboldalát – webáruházát vagy mobil Applikációját, Grafikaiarculatát, vagy Videós anyagát – Animációs filmjeit, kivitelezi Adwords és Facebook kampányát.

A Weboldal szolgáltatások ügymenete és a nyújtott szolgáltatás azonos értékű a piaci feltételekkel, az üzemeltetési díjat (számlát) az Xpertstudio Kft fizeti ki a támogatott pályázók helyett.

Adwords és Facebook kampányok kivitelezése a kedvezményezetteknek 1-3 hónapos időtartamra nézettség és konverzió növelés céljából.
Grafika tervezésre, szórólapot, névjegykártyát, plakátot, borítóképet készítünk kedvezményezettjeinknek nyomdai előkészítésre vagy digitális megjelenésre.
Videó anyagok szerkesztése, rövid promó filmek készítése, hosszabb anyagok megvágása a pályázóknak.

A PÁLYÁZATOK teljesen ingyenesek, a feldolgozási díjat kell csak a pályázat benyújtása után a számlaszámunkra utalni a megadott feltételek szerint.

AKTÍV PÁLYÁZATAINK!

A Weboldal szolgáltatásról információ itt a Webáruház szolgáltatásról információ itt olvasható

ADW és FB kampány pályázatról pedig itt olvashat
Grafika tervezési pályázatról több információ
VIDEÓ -Animáció készítés és vágással kapcsolatban itt talál információt
Mobil alkalmazás fejlesztéssel kapcsolatban több információt itt olvashat

A pályázók akár az összes (6db) pályázatra is jelentkezhetnek egyszerre úgy, hogy maximum csak 2db pályázatfeldolgozási díjat kell megfizetniük a beküldött pályázatok érvényesítéséhez, így hatszor nagyobb eséllyel indulhatnak a támogatásokért!

JELENTKEZEM és kitöltöm a pályázati ADATLAPOT! vagy irány az áruház!

További információ az Xpertstudióról itt! 

Szólj hozzá!

hozzászólás