Pár napja új funkciókkal bővült a Google Maps alkalmazás, amelyek már elérhetőek itthoni eszközökről is. Az új funkcióknak köszönhetően valós időben nézhetünk útvonal opciókat, illetve kereshetünk éttermeket, gyógyszertárakat, sőt benzinkutakat is a közelben.

A térkép alsó harmadában megjelenő sávban ikonok közül választhatjuk ki mire van szükségünk az adott pillanatban. A “helyek” tabra kattintva mindennapokban hasznos helyszínekre kattinthatunk, az alkalmazás utána kilistázza nekünk a környékbeli éttermeket, gyógyszertárakat és kávézókat is, kívánságunk szerint.

A közlekedés tab-okra kattintva pedig valós idejű tájékoztatást kaphatunk az autós forgalomról és a tömegközlekedési lehetőségekről. Ehhez nem kell mást tennünk, mint az autó vagy a busz ikonra menni. Mindkét esetben elmenthetjük az otthoni címünket, illetve a munkahelyünket, így az alkalmazást megnyitva azonnali tájékoztatást kapunk a távolságról és menetidőről is.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikk7 legjobb Super Bowl reklámvideó
Következő cikk4 Facebook videó újítás az üzenőfalon
Farkas Boglárka
Tásadalomtudományokat végeztem, majd diplomamunkámat a média és nyilvánosság témakörben készítettem. Mint a Népszabadság egyik újságírója, illetve több portál szerzője újságírói és médiás háttérrel érkeztem egy Google gyakornoki programon keresztül az online marketing világába. Jelenleg az AdWords Blog főszerkesztőjeként dolgozom.