Következő tanfolyam kezdete az MTT Akadémián: 2017. május 24-én

Gyakorlatorientált, interaktív tanfolyamsorozat azoknak, akik maguk szeretnék kezelni kampányaikat az AdWords-ben és a Facebookon is, illetve a megfelelő beállításokat profi módon szeretnék megtanulni!

INFO:
Tapasztalataink szerint, a magyar kkv-k az idő előrehaladtával és a technológia fejlődésével sem használják ki a digitális eszközök nyújtotta lehetőségeket. Pedig a digitális technológiák és használatuk megtanulásával a cégek igenis csökkenthetik kiadásaikat, mindemellett növelhetik hatékonyságukat, amivel így eredményesebben érhetik el vásárlóikat, működhetnek együtt üzleti partnereikkel.

Miért válaszd?

A tanfolyam elvégzése hivatalos Google partner trénerek prezentálásában, manapság egy érettségi súlyával is vetekedhet az online marketing világában! Alkalmazd a megszerzett tudást te is vállalkozásodban, járj előrébb mint a konkurenseid a digitális megjelenések mezején! A tréningeket két hivatalos alapozó Google vizsgával zárhatod!

A tanfolyam felépítése:

 1. Webanalitika kezdő 1/2 – 05.24.
 2. Webanalitika kezdő 2/2 – 05.31.
 3. Integrált analitikai rendszerek beállítása – Setup – 06.07.
 4. AdWords 1. – Kereső kampányok – 06.14.
 5. AdWords 2. – Display kampányok – 06.21.
 6. Remarketing – 06.28.
 7. Facebook social – 07.05.
 8. Éles vizsga: Google AdWords-alapok és Hirdetés a Keresési Hálózaton – 07.12.

A tréningek tematikáját, részletes leírásait és dátumait a rendezvénynaptárunkban láthatjátok, IDE kattintva. A tréningek nem csak csomagban, hanem egyesével is elvégezhetőek.

Ha a tanfolyamot választod, ajánljuk, hogy a Webanalitika kezdő 1-2 tréninggel kezd el a tanfolyamsorozat elvégzését, mivel erre épülnek a további oktatások.

Mennyibe kerül?

1 tréning: 24.999 Ft+Áfa
Online Marketing Manager Tanfolyam: 124.999 Ft+Áfa

Helyszín: MTT Media Kft. konferenciaterme – 2040 Budaörs, Baross utca 89.

Jelentkezés:

 • Ha programunk elnyerte tetszésed és szívesen részt vennél rajta, töltsd ki a regisztrációs űrlapot!
 • A regisztráció után kapni fogsz egy e-mailt, benne a rendezvény részleteivel! Ha további kérdésed volna, az elérhetőségek egyikén jelezd felénk!
 • Amint beékeznek adataid rendszerünkbe, elküldjük a képzésről szóló számlát elektronikus és/vagy postai úton!
 • A fizetési határidőn belül, kérjük, utald el a képzés bruttó árát a számlában található számlaszámra! Amint beérkezik az összeg, véglegessé válik a jelentkezésed!
 • Jelentkezni az aloldalakon lehet, a megfelelő tréning kiválasztásával, a csomagigény esetén a tanfolyam kiválasztásával. >> http://adwordsblog.hu/rendezvenyek

Várjuk jelentkezésed!

Szólj hozzá!

hozzászólás