Facebook: történetek az Instagram-ról

794

A történetek népszerűsítése érdekében a Facebook az Instagram-ot hívta segítségül, mivel néhány felhasználó számára feltárult a lehetőség, hogy az Instagram Stories-t közvetlenül a Facebook alkalmazásban is megosszák.

A Facebook az év elején vezette be a saját Stories módot, de a funkció nem volt olyan népszerű, mint az Instagram-on. A vállalat azzal szeretné megoldalni a problémát, hogy összekapcsolja az Instagram történeteket a Facebook-kal, mivel a képmegosztó alkalmazáson népszerű ez a funkció.

Eddig igyekeztek elkülöníteni a két felületet, bár arra volt lehetőségük a felhasználóknak, hogy az üzenőfalon ugyan azokat a tartalmakat osszák meg.

Az Instagram Stories feltűnő elhelyezést kapott a saját alkalmazásában, hiszen egy külön sávban jelenik meg a bejegyzések fölött. A vállalat 2016-ban adta hozzá a Snapchat-től másolt funkciót, és azóta is nagy népszerűsége van.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkFacebook: érkeznek az instant videók?
Következő cikkYelp: bevezeti a helyi közönséget a nemzetközi hirdetőknek
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.