Instagram: elindult a szavazás

899

Az Instagram egy újabb funkciót vezetett be, amelynek segítségével az ismerőseink, követőink véleményét könnyedén kikérhetjük a Stories felületen. Egy kifejezetten hasznos újítást vezettek be az önmegsemmisítő felületen, a szavazást.

A megosztani kívánt képnél úgy tudunk szavazást indítani, hogy egy kérdést felteszünk, két válasz lehetőséget elhelyeznünk egymás mellett, és már meg is tudhatjuk, mit gondolnak a követőink. A fotó vagy a videó közzétételét követően a felhasználók a nekik tetsző válaszra kattintva már szavazhatnak is. A szavazást a matricák között, a “Poll” feliratnál találjuk.

A követők nem csak a saját véleményüket látják, hanem megjelenik nekik, hogy melyik lehetőségre, hányan szavaztak és ki, melyik lehetőségre kattintott. A szavazás eredményei azonban 24 óra múlva eltűnnek.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkYouTube: szigorúbb feltételek
Következő cikkMTT Akadémia októberi rendezvényei
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.