Facebook: új videós alkalmazás

628

A Facebook felveszi a harcot a videók jogtalan felhasználása ellen, fizetéssel kecsegteti a legnépszerűbb vloggereket és külön felületet is létrehozott számukra. Ezzel a YouTube riválisa akar lenni.

Ezt a törekvését erősíti az a videós alkalmazás, amely iPhone-ra és iPad-re már meg is jelent, de Android-on is nemsokára elérhető lesz. Ez a Facebook Creator, melyet kifejezetten a tartalomkészítőknek szánnak.

A legnagyobb újdonság az appban, hogy a videókhoz speciális effekteket lehet készíteni, matricákat és kereteket lehet használni. Ha valaki profi videót szeretne, akkor nem kell ehhez komoly szakmai tudás, csak pár kattintás a telefonon.

Az alkalmazásnak köszönhetően a lájkolókkal egyszerűen lehet kommunikálni, hiszen a Facebook oldalnak küldött üzenetek egy mappában jelennek meg. A kommentek és az Instagram-on érkezett visszajelzések is egy helyen elérhetőek.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkInstagram: szponzorált tartalmak jelölése
Következő cikkGoogle+MTT event
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.