Instagram: archiválható történetek

528

Az Instagram Stories funkciója hatalmas sikert aratott, a 24 órán belül eltűnő fotókat és videókat már több mint 300 millióan osztják meg naponta. Most azonban egy alapvető tulajdonsága változik meg ezeknek a történeteknek: mostantól archiválni is lehet a történeteket és a legjobb pillanatokból összefoglaló is közölhető.

A Highlights, azaz az összefoglaló a profil leírása alatt jelenik meg. A “+” ikonra és a “New” feliratra kattintva máris összeállítás készíthető az archívumból, melyet névvel és képpel is elláthatunk. Ezzel az életünk különböző eseményei rendszerezhetőek.

A Stories-ba feltöltött tartalmak archiválása automatikus, ami azt jelenti, hogy mások elől ezek eltűnnek 24 óra után, de bármelyik felvétel visszanézhető a profilunk jobb felső sarkában található ikonra kattintva.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkInstagram: tesztelik az üzenetkezelő alkalmazást
Következő cikkOktatási kedvezmény diákoknak januárban
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.