Oktatási kedvezmény diákoknak januárban

1258

Tanfolyamunk újabb csoporttal indul @ 2018. 01. 10.

Gyakorlatorientált, interaktív tanfolyamsorozat azoknak, akik maguk szeretnék kezelni kampányaikat az AdWords-ben és a Facebookon is, illetve a megfelelő beállításokat profi módon szeretnék megtanulni!

INFO: Tapasztalataink szerint, a magyar kkv-k az idő előrehaladtával és a technológia fejlődésével sem használják ki a digitális eszközök nyújtotta lehetőségeket. A digitális technológiák és használatuk megtanulásával és alkalmazásával a cégek csökkenthetik kiadásaikat, mindemellett növelhetik hatékonyságukat, így eredményesebben érhetik el vásárlóikat, működhetnek együtt üzleti partnereikkel.

Miért válaszd? A tanfolyam elvégzése hivatalos Google partner trénerek prezentálásában, manapság egy érettségi súlyával is vetekedhet az online marketing világában! Alkalmazd a megszerzett tudást te is vállalkozásodban, járj előrébb mint a konkurenseid a digitális megjelenések mezején!

A tanfolyam felépítése: Webanalitika 1. (01.10.)/ Webanalitika 2 (01.17.)/ Setup: Analitikai rendszerek helyes összekapcsolása (01.24.) / Google AdWords kereső kampányok (01.31.)/ Google AdWords display kampányok (02.07.)/ Remarketing (02.14.)/ Facebook hirdetések (02.21.)

A tréningek tematikáját, részletes leírásait a képzés nevére kattintva olvashatók. A tréningek egyesével is választhatóak. A tanfolyam a Webanalitika 1 tréninggel kezdődik. Az oktatások egymásra épülnek.

Mennyibe kerül? ÚJ! kedvezmény diákoknak*
50% kedvezménnyel várjuk azokat a diákokat, akik az online marketing területén tanulnak, vagy ha érdekel a digitális marketing világa és diák vagy!
Tehát:
1 tréning így: 12.950 Ft+Áfa – 4 h
tanfolyam: 62.950 Ft+Áfa – (7 alkalom) – 28 h
*Érvényes: diákigazolvány másolatának elküldésével

Ha a tanfolyamot választod, ajánljuk, hogy a Webanalitika kezdő 1-2 tréninggel kezd el a tanfolyamsorozat elvégzését, mivel erre épülnek a további oktatások.

Helyszín: MTT Media Kft. konferenciaterme – 2040 Budaörs, Baross utca 89.

Jelentkezés menete, lemondási feltételek:

  • Ha programunk meggyőzött, töltsd ki a regisztrációs űrlapot!
  • Ha több tréningre szeretnél jönni elég 1x kitölteni az űrlapot, a Választott tréning(ek) mezőnél a Ctrl billentyű folyamatos lenyomásával tudsz több tréninget kijelölni, illetve a Tanfolyamot kiválasztani
  • A regisztráció után kapni fogsz egy emailt, benne a rendezvény részleteivel
  • Az adataid beérkezése után, elküldjük a képzésről szóló díjbekérőt, majd a számlát elektronikus úton!
  • A fizetési határidőn belül (8 napos utalással, ha annyi idő nincsen az oktatásig, a képzés előtt 2 munkanappal kell, hogy beérkezzen a képzés díja), kérjük, utald el a képzés bruttó árát a számlában található számlaszámra! Amint beérkezik az összeg, véglegessé válik a jelentkezésed!
  • Lemondást csak írásban fogadunk el a tanfolyam esetén 3 nappal, egy-egy tréning előtt 2 nappal!
  • Ha további kérdésed volna, az elérhetőségek egyikén jelezd felénk! (rendezveny@mtt.hu)


Várjuk jelentkezésed! 🙂

Szólj hozzá!

hozzászólás