Messenger: változások jönnek

2157

A Facebook fejlesztői a Messenger felületén is fejlesztenek, hogy egyszerűbbé váljon a túlzsúfolt felület és könnyebb legyen használni.

A Messenger-ben az elmúlt időszakban sok új funkció érkezett, hogy az 1,3 milliárd aktív havi felhasználó kényelmesen használhassa az applikációt és ne menjenek a konkurens felületekre. Az újdonságok miatt azonban nagyon kaotikusnak tűnt az alkalmazás, ezért egyszerűbbé szerették volna tenni.

David Marcus, a Facebook Messenger fejlesztéséért felelős alelnöke a Facebook-on jelentette be, hogy mire számíthatnak a felhasználók 2018-ban. A fejlesztések fókuszában az üzenetküldő alkalmazás egyszerűsítése áll, de nagy figyelmet szentelnek majd a vizuális üzeneteknek, a videóhívásoknak és a GIF-eknek, matricáknak, képeknek. Tökéletesíteni szeretnék a csoportos beszélgetéseket.

A Messenger statisztikái szerint így is nagyon népszerű az alkalmazás: mintegy 200 chatbot működik rajta, a felhasználók 500 milliárd hangulatjelet és 18 milliárd GIF-et küldtek egymásnak tavaly.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikk5 ok, amiért a Facebook, Snapchat és az Instagram sikeres
Következő cikkMTT Akadémia képzések
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.