Snapchat: oszd meg a történetedet az alkalmazáson kívül!

797

A Snapchat lehetővé teszi, hogy a felhasználók a mobilos alkalmazáson kívül osszák meg a történeteiket. Ezután a Snapchat.com webhelyen keresztül létrehozhatnak a felhasználók olyan linkeket, amelyeken az appon kívül is megmutathatják, mi történt velük.

A megosztásra az Offical Stories, Our Stories, a Discover lapon és a Search Stories-ban található történetek alkalmasak. Ezzel a bejelentéssel azt is sejteni lehet, hogy a Stories típusai kibővülnek majd.

A Snapchat úgy gondolja, hogy ezzel a funkcióval a felhasználókat arra is motiválják, hogy több tartalmat osszanak meg az alkalmazáson belül is, és megmutassák azoknak a személyeknek, akik nem használják az alkalmazást, hogy mire lehet jó.

A weben megosztott Snapchat Stories-t támogatja az online lejátszást, akár a Twitter-en vagy a Facebook-on is megoszthatjuk a tartalmakat. A hirdetések azonban egyelőre nem működnek a webhelyeken megosztott történeteknél.

A Stories külső megosztása bizonyos értelemben ellentétes a Snapchat küldetésével, hiszen a történetek 30 napig érhetőek el a linkeken keresztül, csak ezután tűnnek el.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkAktuális rendezvényszervezői állások
Következő cikkInstagram: érkeznek az időzített tartalmak?
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.