Facebook: négy új eszköz a csoportoknak

826

A közösségépítés támogatásához négy olyan új funkció is elérhető lesz a csoportok adminisztrátorai számára, amellyel könnyebb lehet a munkájuk.

A csoport kezelői mostantól egy helyen láthatják és kezelhetik a tagok jelentkezését, a statisztikákat és egyéb lehetőségeket. Ezek eddig külön-külön voltak elérhetőek, így mindenképpen jó hír az adminisztrátorok számára az újítás.

A csoport tetején rögzített bejegyzések száma ezentúl 10 lesz, így az egyes bejegyzések tovább maradnak láthatóak mindenki számára. A legfontosabb változás viszont az lesz, hogy külön is létre tudják hozni a csoportok szabályait, hogy az még nagyobb figyelmet kapjon a csoporthoz csatlakozáskor.

Lehetőség lesz arra, hogy színek segítségével egyedivé tegyék a csoportokat, a fejlécben pedig borítókép is elhelyezhető, hogy még inkább látszódjon, hogy miről szól a csoport.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkYouTube: jelölik az állami médiumok videóit
Következő cikkInstagram: mások fotóit is megoszthatjuk
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.