Snapchat: elérhetőek a GIF matricák

918

A Snapchat GIF matricákat ad a Friends és Discover képernyő felületekhez a Giphy-n keresztül.

A Snapchat az Instagram Stories egyik legfrissebb funkcióját teszi elérhetővé a saját alkalmazásában azzal a képességgel, hogy a GIF-ből GIF matricákat lehet hozzáadni a bejegyzésekhez. Az új GIF opciókat a Giphy-n keresztül lehet elérni, és azok a matricák között töltődnek be a Snapchat beállításaiban.

Nem ez az egyetlen változás az alkalmazásban: hozzáad egy fület a Friends és a Discover képernyőhöz, amellyel könnyebben tudják követni a történeteket a felhasználók.

Snapchat vezérigazgatója és alapítója, Evan Spiegel megjegyezte, hogy a vállalat legfrissebb negyedéves bevételei szerint a jó úton halad a Snapchat azzal, hogy egyszerűsítették és egyszerűbbé tették az alkalmazást, valamint a felhasználói vélemények alapján javították a hirdetések teljesítményét.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkFacebook: változnak a hirdetési mutatók
Következő cikkPár szabad hely!
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.