Facebook: viszlát felfedező hírfolyam!

629

Körülbelül egy évvel ezelőtt vezették be az úgynevezett felfedező hírfolyamot a Facebookon, amit egy kis rakéta gombbal érhettek el a felhasználók. Itt nem az ismerősök vagy az általuk lájkolt oldalak tartalmát láthatták a felhasználók, hanem olyanokét, amik a közösségi oldal szerint érdekelheti az adott személyt.

Ez egy ideális elképzelés volt, azonban tavaly ősszel csavartak rajta egyet és áthelyezték erre a felületre a kedvelt oldalak bejegyzéseit, ami sem a felhasználóknak, sem az oldalaknak nem volt pozitív.

A napokban bejelentette a Facebook, hogy megszünteti a felfedező hírfolyamot, mivel a felhasználóknak nem nyerte el a tetszését a dupla hírfolyam, és nem kezdtek el többet kommunikálni az ismerőseikkel.

Úgy tűnik, hogy Mark Zuckerber küldetése, hogy jobbá tegyé a Facebookot a felhasználók számára, nem mindig sikerül úgy, ahogy azt elképzelik, de szerencsére a vállalat hamar reagál az emberek visszajelzésére és lépéseket tesz a változások felé.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkMiért nem kell aggódnod a like-ok száma miatt?
Következő cikkInstagram: érkezhet a videóhívás
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.