Népszerűsíts Instagramon!

459

Gondoltad volna, hogy YouTube csatornádat az Instagramon is népszerűsítheted?

Ha üzleti célokra üzemeltetsz YouTube csatornát, akkor érdemes beállítani azt a profilban. Ugyan a webhelynél csak egy URL lehetőség van, de megadhatsz egy második URL-t is az Info mezőben, amely a YouTube csatornádra irányít át. Ez azonban csak az üzleti fiókoknál működik.

Mivel az Instagram a fotók és a videóklipek megjelenítésére helyezi a hangsúlyt, ez a csatornádnak és a tartalmak népszerűsítésének előnyös lehet. Például egy YouTube videó népszerűsítésénél az Instagram bejegyzésben ugyanazt a képet jelenítheted meg a videóból, amely arra ösztönzi az embereket, hogy nézzék meg a legújabb filmet. Az üzenetnek tartamlaznia kell a hiperhivatkozást is, hogy könnyen megtalálják.

Természetesen olyan hirdetéseket is létrehozhatsz, amelyek a YouTube felületedre irányítják át az Instagram felhasználókat.

Egy másik lehetőség a népszerűsítésre, ha egy rövid videóklipet létrehozol és az új videó megjelenítéséhez az Instagram-közzétételen belül a klipet használod. Ha van rá költséged, akkor fontold meg, hogy ezt hirdeted is.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkEzt a 2 hibát ne kövesd el a Facebookon!
Következő cikkFacebook: a fiatalokat edukálja
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.