Gmail: internet nélküli levelezés

817

A Gmail több funkcióval is bővült mostanában, illetve egy ráncfelvarráson is átesett. Ezeknek az egyike, hogy offline is tudunk dolgozni a levelezésben. Kereségheltünk, törölhetünk és archiválhatunk is beérkező üzeneteket, sőt még új levelet is írhatunk. Természetesen ilyenkor a levelet akkor küldi el a rendszer, amikor újra internet közelében lesz az eszközünk.

A funkciót a Chrome legalább 61-es vagy frissebb verziójában tudjuk bekapcsolni, sajnos más böngészőben egyelőre nem támogatott. Ha a Gmail jobb sarkában lévő fogaskerékre navigálunk, belépünk a Beállításokban, akkor az Offline sávban be is tudjuk kapcsolni a funkciót.

Az internet kapcsolat nélküli levelezéshez mindenképpen engedélyezni kell ezt a funkciót, majd a Szinkronizálási beállításokat kell eszközölni.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkMessenger: nagyobb védelem a mobilon
Következő cikkJúniusi rendezvények az MTT Akadémián
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.