Messenger: eltörölnek egy idegesítő funkciót

207

A Messenger több olyan funkcióval rendelkezik, amelyet egyesek kedvelnek, másokat nagyon idegesít. Azonban az biztos, hogy nagyon kevesen voltak azok, akik örültek annak, hogy az üzenetek között is megjelenik, amikor egy új ismerőssel bővül a felhasználó baráti köre.

Korábban jó ötletnek gondolták, hogy automatikusan bekerülnek ide az új ismerősök, de belátták, hogy jobb döntést törölni a Messengerből a funkciót. Ezért az algoritmus figyeli, hogy egy felhasználó megnyitja-e ezt az “üzenetet”, és aki sosem használja, annak idővel eltűnik az értesítés.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkFacebook: megújulnak az értesítések
Következő cikkFacebook: érkezik a Memories
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.