Messenger: automatikusan elinduló videós hirdetések

1188

A Facebook talált egy újabb kiárusítható felületet a Messengerben, így már tesztelik az automatikusan elinduló videós hirdetéseket. Az újfajta reklámok a beérkező üzenetek között jelennek majd meg.

Korábban felröppentek azok a hírek, hogy a mobilos Facebook appban már nem fér el több hirdetés, így érthető, hogy a vállalat keresett egy újabb mobilos felületet, ahol megjelenhetnek a hirdetések. A felhasználók nem örültek a hirdetések megjelenésének sem az alkalmazásban, így az automatikusan elinduló videókat sem fogadják majd örömmel.

A tesztek során folyamatosan monitorozzák a felhasználók reakcióit, így esélyes, hogy a hirdetéseket kikapcsolhatják az emberek.

Arról nem tudni, hogy a Messengeres videók hanggal indulnak-e, de reméljük, hogy amellett döntenek, hogy némítva indítják el.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkInstagram: nem jelzik a képernyőfotót
Következő cikkFacebook: fizetős csoportok?
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.