Instagram: IGTV

1431

Az Instagram már elérte az 1 milliárd havi aktív felhasználót, amelynek örömére egy újabb funkcióval bővítették az applikációt.

Elindult tehát az IGTV, amellyel már hivatalosan is a YouTube konkurense szeretne lenni az Instagram is. Most már nem csak 1 perces videókat tölthetnek fel a felhasználók, hanem akár 60 perceseket is.

Az IGTV nevű új funkció egy külön appban is elérhető, de magárül az Instagran felületről is használható. A függőlegesen készített tartalmakat az appon és az asztali böngészőn keresztül is fel lehet tölteni. Az alkalmazásban e Stories felett egy külön funkció jelzi majd a tévé elérhetőségét.

A személyre szabott tartalmak mellett a Böngészés menüpontban lehet újabb videókat keresni. Jó hír a készítőknek, hogy a videókban linkeket is el lehet helyezni és reklámot egyelőre nem tesznek a videók közé.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkFacebook: fizetős csoportok?
Következő cikkFacebook: kulcsszavak némítása
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.