Instagram: érkezik a könnyített verzió

1595

A Facebook alkalmazásnak már létezik egy leegyszerűsített változata, a Facebook Lite, ami kevesebb helyet foglal a mobilokon, de ugyanazokat a funkciókat éri el. Mivel a felhasználók szeretik ezt a változatot, így megjelent a Messenger Lite is, aminek hasonló a koncepciója. Most végre az Instagram is kapott egy ilyen könnyített verziót.

A Google Play-ben már elérhető az Instagram Lite alkalmazás, ami csupán 573 KB méretű. Ezzel az alkalmazással tehetünk filtereket a képekre, posztolhatunk is, a történeteket is tudjuk használni, de videókat nem tehetünk közzé és nem is küldhetünk üzenetet.

Ez nem csupán a régebbi mobilokat használóknak lehet jó, hanem azoknak is, akiknek gyengébb a mobilnetes kapcsolata. Magyarországon egyelőre nem érhető el az app, de az év második felében biztosan letölthető lesz itthon is.

Szólj hozzá!

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkTanfolyam most kedvezménnyel
Következő cikkOnline hirdetési rendszerek tanfolyam
Janni Anikó
2009 óta foglalkozom újságírással, valamint több éve dolgozom kommunikáció, PR és marketing területen. A lifelong learning szemléletet képviselem, így törekszem minden olyan tudás elsajátítására, melyet a szakmai pályám során hasznosítani tudok.