Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Email marketing Workshop

2017-08-31 @ 10:00 - 12:30

Ingyenes

Az email marketing már nem csak egy levél a postaládában!

A sok új digitális megoldás mellett a cégtulajdonos számára idejétmúltnak tűnhet az emailes hirdetés. Tény:  2015-ben több mint 205 milliárd elküldött emailt számoltak össze, 2019-re összesen 246 milliárdra becsülik őket. Egy jól átgondolt email marketing stratégiával új ügyfeleket és vásárlókat érhetünk el, de lényegesen megnövelhetjük a visszatérők számát is.

Téma: Emailek a sales szolgálatában
Időpont: 2017.08.31. csütörtök 10:00-12:30
Helyszín: Google Ground (térkép lejjebb található)
Előadó: Fialka Krisztina – Reachmedia Kft. cégvezető

Több mint 15 éve dolgozom az online médiapiacon, 1998-ban kezdtem foglalkozni hagyományos direktmarketing-megoldásokkal, majd 2001-ben részt vettem az első magyar online direkt marketing megoldás, a Maxima piaci bevezetésében és meghonosításában. Azóta meghatározó ismeretekre tettem szert az online stratégiaalkotás területén. Jelenleg a ReachMediát vezetem, melyben kamatoztatom online stratégiai, teljesítmény alapú marketing, adatbázis-menedzsment és CRM alapú médiatervezői és hírlevél üzemeltetői tapasztalataimat, valamint arculattervezési, kreatív hirdetési és pr ötleteimet.

Miről lesz szó a workshop-on?

  • Kitekintés (külföldön és itthon)
  • Jogi alapok
  • Email marketing
  • Szegmentáció
  • Emailek fajtái
  • Adatbázisok
  • Tippek trükkök
  • Az email rendszere

Kinek ajánljuk?
Ez az előadás neked való, ha már nem hiszel az email marketingben vagy ha nem ismered vagy ha azt hiszed mindent tudsz róla. 🙂

Jelentkezés/részvételi díj:
A rendezvényen való részvétel INGYENES, de a nagy érdeklődésre való tekintettel, regisztrációhoz kötött. Várjuk jelentkezésed!

Ha regisztrálsz az MTT Akadémia rendezvényeire, úgy hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövőben hírlevelet küldjünk e-mail fiókodba aktuális rendezvényeinkről, megmozdulásainkról! Természetesen, bármikor egy gombnyomással leiratkozhatsz hírlevelünkről, a levélben az erre vonatkozó sorra kattintva. Köszönjük az együttműködést!(Itt olvashatod az MTT Media Kft. adatvédelmi nyilatkozatát.)

Szólj hozzá!

hozzászólás

Részletek

Dátum:
2017-08-31
Időpont:
10:00 - 12:30
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
http://adwordsblog.hu

Szervező

MTT Akadémia
E-mail:
rendezveny@mtt.hu
Honlap:
adwordsblog.hu

Helyszín

Google Ground
Nagytemplom 30
Budapest, 1086 Magyarország
+ Google Térkép

Szólj hozzá!

hozzászólás