Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Márkaépítés 2016 – Márkasztorik

2016-05-31 @ 09:00 - 17:00

29000Ft

Mitől marad egy márka évtizedekig a csúcson és hogyan tűnhettek el azok, akik a legerősebbek voltak? Mik a tanulságok a márka-sztorikat tekintve? Hogyan lehet egy márkának új történetet adni? Mikor lehet korrekciót végrehajtani és miben nyilvánul ez meg? Egy régi sztori újraírható-e?

A nagy márka-sztorik azért jók, mert folyamatos keretet és táptalajt biztosítanak az éppen aktuális üzenetekhez és már eleve bennük van az „aha-élmény” lehetősége. Világunkban a változásokhoz történő gyors adaptációra való képesség vált az egyik legéletképesebb stratégiává. Ám nem mindegy, hogy a változásokra mindig máshova ugrálva, vagy szilárd helyünkön állva reagálunk-e. Az ugrálás ugyanis túl sok energiát von el.

Tehát feltesszük a kérdést, hogy mitől marad egy márka évtizedekig a csúcson és hogyan tűnhettek el azok, akik a legerősebbek voltak? Mik a tanulságok a márka-sztorikat tekintve? Hogyan lehet egy márkának új történetet adni? Mikor lehet korrekciót végrehajtani és miben nyilvánul ez meg? Egy régi sztori újraírható-e? Milyenek a sikeres márka-sztorik?

 

 

Szólj hozzá!

hozzászólás

Részletek

Dátum:
2016-05-31
Időpont:
09:00 - 17:00
Összeg:
29000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.mediapiac.com/konferencia/Markaepites-2016-Markasztorik/49/

Szervező

Médiapiac

Helyszín

Magyar Telekom Tölösi Konferencia Központ
Krisztina körút 55.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép

Szólj hozzá!

hozzászólás