Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Online Marketing Manager Tanfolyam

2018-04-26 @ 09:00 - 13:00

Tanfolyamunk újabb csoporttal indul 2018. 04. 26-án

Gyakorlatorientált, interaktív tanfolyamsorozat azoknak, akik maguk szeretnék kezelni kampányaikat az AdWords-ben és a Facebookon is, illetve a megfelelő beállításokat profi módon szeretnék megtanulni!

INFO: Tapasztalataink szerint, a magyar kkv-k az idő előrehaladtával és a technológia fejlődésével sem használják ki a digitális eszközök nyújtotta lehetőségeket. A digitális technológiák és használatuk megtanulásával és alkalmazásával a cégek csökkenthetik kiadásaikat, mindemellett növelhetik hatékonyságukat, így eredményesebben érhetik el vásárlóikat, működhetnek együtt üzleti partnereikkel.

Miért válaszd? A tanfolyam elvégzése hivatalos Google partner trénerek prezentálásában, manapság egy érettségi súlyával is vetekedhet az online marketing világában! Alkalmazd a megszerzett tudást te is vállalkozásodban, járj előrébb mint a konkurenseid a digitális megjelenések mezején!

A tanfolyam felépítése: Webanalitika 1. (04.26.) Webanalitika 2. (05.03.) Setup: Analitikai rendszerek helyes összekapcsolása (05.09.)  Google AdWords kereső kampányok (05.15.) Google AdWords display kampányok (05.23.) Remarketing (05.29.) Facebook hirdetések (05.31.)

A tréningek tematikáját a rendezvénynaptárban olvashatjátok, a képzés nevére kattintva! A tréningek egyesével is választhatóak. A tanfolyam a Webanalitika 1 tréninggel kezdődik. Az oktatások egymásra épülnek.

Mennyibe kerül?

EARLY BIRD ÁR (2018.04.06-2018.04.20 közötti jelentkezéskor)
– 1 tréning: 18.500 Ft+Áfa – 4 h
– tanfolyam: 99.500 Ft+Áfa – 7 alkalom x 4h=28 h

NORMÁL ÁR (2018.04.21-2018.04.25 közötti jelentkezéskor)
– 1 tréning: 21.500 Ft+Áfa – 4 h
– tanfolyam: 119.500 Ft+Áfa – 7 alkalom x 4h=28 h

Kedvezményünk diákoknak*
50% kedvezménnyel várjuk azokat a nappali, esti és levelező tagozatos diákokat, akik az online marketing területén tanulnak, vagy ha érdekel a digitális marketing világa!
– 1 tréning: 10.750 Ft+Áfa – 4 h
– tanfolyam: 59.750 Ft+Áfa – 7 alkalom x 4h=28 h
*Érvényes: diákigazolvány vagy aktív félévet bizonyító igazolás másolatának elküldésével.

Helyszín: Oktatoterem.com, 1075 Budapest, Károly krt. 3/A

Jelentkezés

Jelentkezés menete, lemondási feltételek:

  • Ha programunk meggyőzött, töltsd ki a fenti regisztrációs űrlapot!
  • Ha több tréningre szeretnél jönni elég 1x kitölteni az űrlapot, a Választott tréning(ek) mezőnél a Ctrl billentyű folyamatos lenyomásával tudsz több tréninget kijelölni, illetve a Tanfolyamot kiválasztani
  • A regisztráció után kapni fogsz egy emailt, benne a rendezvény részleteivel
  • Az adataid beérkezése után, elküldjük a képzésről szóló díjbekérőt, majd a számlát elektronikus úton!
  • A fizetési határidőn belül (8 napos utalással, ha annyi idő nincsen az oktatásig, a képzés előtt 2 munkanappal kell, hogy beérkezzen a képzés díja), kérjük, utald el a képzés bruttó árát a számlában található számlaszámra! Amint beérkezik az összeg, véglegessé válik a jelentkezésed!
  • Lemondást csak írásban fogadunk el a tanfolyam esetén 3 nappal, egy-egy tréning előtt 2 nappal!
  • Ha regisztrálsz az MTT Akadémia rendezvényeire, úgy hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövőben hírlevelet küldjünk e-mail fiókodba aktuális rendezvényeinkről, megmozdulásainkról! Természetesen, bármikor egy gombnyomással leiratkozhatsz, a levélben az erre vonatkozó sorra kattintva. Köszönjük az együttműködést! (Itt olvashatod az MTT Media Kft. adatvédelmi nyilatkozatát.)
  • Ha további kérdésed volna, az elérhetőségek egyikén jelezd felénk! (rendezveny@mtt.hu)

Várjuk jelentkezésed! 🙂

Szólj hozzá!

hozzászólás

Szervező

MTT Akadémia
E-mail:
rendezveny@mtt.hu
Honlap:
adwordsblog.hu

Helyszín

Oktatoterem.com
Károly krt. 3/A
Budapest, 1075 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
http://www.oktatoterem.com/elerhetoseg.php

Szólj hozzá!

hozzászólás